Oeps

De afgelopen maand ben ik zo druk geweest met mijn nieuwe boek dat ik mijn auteursblog over... juist... datzelfde nieuwe boek helemaal over het hoofd heb gezien. Sorry.

Er is in de voorbije weken veel gebeurd. Allereerst verscheen "Platen Voor Mijn Hoofd" op 19 mei jl. Een paar dagen daarvoor ontving ik al het eerste exemplaar. En dat moment is bij je derde boek nog net zo mooi als bij je debuut, weet ik inmiddels uit ervaring.

En dan was op 11 juni de officiële boekpresentatie. Ook nu weer bij de leukste boekwinkel van Hoofddorp en omstreken: Boekhandel Stevens. Het was een feestje met familie, vrienden, (ex-)collega's, een column van radiocollega Jeroen Griekspoor en live-muziek van Anne.

Ook zijn er inmiddels al enkele tientallen exemplaren van "Platen Voor Mijn Hoofd" verkocht via de webwinkel van Boekscout, Boekhandel Stevens en mijzelf. Oh ja, en mijn boek is sinds vorige week ook te koop bij Sounds Haarlem.

Kortom: het gaat goed met mij. Hartelijk dank aan de mensen van uitgeverij Boekscout, de fijne medewerkers van Boekhandel Stevens, Jeroen, Anne, Paul van Sounds Haarlem plus iedereen die naar mijn boekpresentatie is gekomen en/of mijn boek heeft aangeschaft.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Oeps

Column: Hokplicht

Nog even geduld...

Mijn nieuwe boek komt eraan

FAN-TASTISCH

MISVERSTANDIG